Meny Stäng

Därför ska du vända dig till oss!

Tänk dig att det är som att ha en tränare för ditt sinne och dina känslor. Genom att gå vår onlinekurs ger du dig själv en tränare för ditt sinne och dina känslor. Genom KBT-kursen och diskussionerna lär du dig hur du kan tänka på saker på ett bättre sätt och hur du kan ändra sättet du beter dig på för att må bättre, du får verktyg för att göra ditt sinne starkare och gladare!

Vi hjälper dig att ändra beteende ett steg i taget, att hitta den inre motivationen till varför du behöver fatta andra beslut – beslut som ger dig kraften och får positiva konsekvenser. Finn styrkan i att hjälpa dig själv att bryta ett mönster av tidigare handlingar som inte för dig närmare ditt mål. Vad ditt mål är beror helt och hållet på dig. Är målet med din vikt att du ska må bättre och orka mer eller om det är för att du mentalt ska känna dig nöjd med dig själv spelar ingen roll. Det viktigaste är att du under denna resa tillsammans med oss kommer att lära känna dig själv bättre samt förstå varför du fattar de beslut du gör.

Våra KBT-terapeuter hjälper dig genom hela kursen. Kursen består av 12 delar, varje månad får du som medlem nästkommande steg i kursen.

Många av oss har erfarenhet av olika strategier till att nå hälsa och välmående – som att räkna poäng eller träna som om vi vore elitidrottare, gå med i diverse grupper där det utlovas fantastiska resultat. Visst kan det finnas lösningar som kanske håller för stunden, men om man ska hålla sin vikt i längden så är vår fulla övertygelse att man behöver ändra på sitt beteende. Att det är svårt vet vi, men med vår erfarenhet och vår tro på dig så är ingenting omöjligt. Hos oss får du också tillgång till ett aktivt Community, här hittar du våra KBT-terapeuter samt andra medlemmar som du kan diskutera/peppa/prata med som också har tagit steget till ett bättre välmående.

Det handlar om dig och ingen annan. Ta kontrollen över dina tankar och styr därefter ditt eget liv.

Fyll gärna i formuläret för kontakt helt förutsättningslöst, vi är här för att hjälpa dig. Kontaktformulär och mer information hittar du HÄR.